Comanda

Comanda

Cum pot plasa o comanda?

Pentru plasarea unei comenzi este necesar sa selectati produsele pe care doriti sa le achizitionati.
Pentru o selectare cat mai corecta a produselor este necesar ca dumneavoastra sa vizualizati compozitia produsului, cum s-a masurat produsul si dimensiunile marimii dorite.

Dupa alegerea produsului dorit, este necesar ca dumneavoastra sa adaugati in cosul de cumparaturi produsul dorit apasand butonul "Adauga in cos".

Pentru a vizualiza produsele comandate, accesati cosul de cumparaturi din dreapta-sus si apasati butonul ''Vezi cos''.

Dupa vizualizarea produselor din cosul de cumparaturi apasati butonul ''Finalizeaza comanda''.

Inainte de a apasa butonul ''Plaseaza comanda'', care va ajuta sa trimiteti comanda catre S.C. Preturi Pentru Tine S.R.L., este necesar ca dumneavoastra sa completati formularul tipizat cu datele de facturare, datele de livrare si modalitatea de plata pe care o doriti. Dupa completarea datelor, pentru a merge mai departe, luati la cunostinta si bifati ca sunteti de acord cu ''Termeni si Conditii'' dupa care apasati butonul ''Plaseaza comanda''.

Daca intampinati probleme pe parcursul efectuarii comenzii, nu ezitati sa ne contactati pe adresa vanzari@preturipentrutine.ro sau telefonic apeland departamentul Relatii Clienti.

Cum pot modifica o comanda?

Odata inregistrata o comanda, dumneavoastra nu mai aveti posibilitatea de a o modifica sau anula.

O comanda inregistrata nu poate fi modificata ulterior.

Pentru a anula o comanda, va rugam sa apelati departamentul Relatii Clienti sau completati formularul tipizat din sectiunea "Retur", la campul "Subiect" selectand "Departamentul Relatii Clienti".

Cum pot plati o comanda?

Aveti 3 posibilitati de a plati produsele comandate:

  • online, prin Euplatesc.ro, folosind cardul de credit emis pe teritoriul României, platile facandu-se in conditii de maxima siguranta;
  • ramburs, prin plata numerar catre curier la livrarea coletului;
  • prin ordin de plata, atat in cazul persoanelor fizice, cat si in cazul persoanelor juridice;

De ce nu mi se proceseaza comanda?

In cazul in care dumneavoastra ati returnat sau refuzat livrarile pentru mai mult de 20% din valoarea comenzilor inregistrate, S.C. Preturi Pentru Tine S.R.L. isi rezerva dreptul de a sista livrarea comenzilor pentru o perioada nedeterminata.

Pentru a putea beneficia din nou de produsele noastre, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail vanzari@preturipentrutine.ro sau apeland departamentul Relatii Clienti.

Pot comanda produse telefonic?

Din pacate, momentan, se pot inregistra comenzi doar online, folosind pasii din sectiunea "Cum pot plasa o comanda?"