Contul meu

Contul meu

Cum imi creez un cont de client?

Crearea unui cont de client va ofera numeroase avantaje, printre care: posibilitatea de a urmari istoricul comenzilor efectuate, puteti comanda mai usor, nemaifiind nevoie sa completati toate datele de contact de fiecare data cand doriti sa plasati o comanda, va puteti salva mai multe adrese de livrare si puteti participa la concursurile organizate de S.C. Preturi Pentru Tine S.R.L..

Pentru crearea unui cont nou va trebui sa apasati butonul ''Logare'' din partea dreapta-sus a paginii si sa selectati optiunea ''Cont nou''.

La selectarea optiunii "Cont nou", se va deschide o noua pagina, unde va trebui sa completati informatiile necesare pentru creare unui cont nou.
Va trebui sa completati numele de familie, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa si o parola. Adresa de e-mail si parola le veti folosi pentru logarea in contul dumneavoastra.
Toate aceste date sunt obligatorii si vor fi folosite pentru a lua legatura cu dumneavoastra dupa inregistrarea unei comenzi folosind contul pe care il creati, de aceea va rugam ca aceste date sa fie completate corect.
Va rugam sa luati la cunostinta termenii si conditiile site-ului nostru, dupa care sa bifati optiunea "Am citit "Termeni si conditii" si sunt de acord cu acestea".
De asemenea va puteti abona la newsletter-ul nostru prin bifarea optiunii "Sunt de acord cu primirea de informatii comerciale".
Pentru a finaliza inregistrarea va trebui sa apasati butonul "Creeaza cont".
La finalizarea inregistrarii contului de client veti fi intampinat de un mesaj de confirmare a inregistrarii.

Cum ma loghez cu un cont de client?

Daca aveti deja un cont de client inregistrat si doriti sa va logati, va trebui sa selectati optiunea "Logare" din partea dreapta-sus a paginii.

Dupa selectarea optiunii "Logare" se va deschide o noua fereastra, in care va trebui sa introduceti adresa de e-mail si parola dumneavoastra dupa care sa apasati butonul "Login".

Cum recuperez datele de autentificare?

Daca ati uitat datele de logare pentru contul dumneavoastra de client, va trebui sa selectati optiunea "Recupereaza parola" din fereastra de autentificare client.

Dupa selectarea optiunii "Recupereaza parola" se va deschide o noua fereastra, in care va trebui sa completati adresa de e-mail de pe care v-ati creat contul de client si sa apasati butonul "Trimite parola". Pe aceasta adresa de e-mail va vom retrimite datele dumneavoastra de logare.