newsletter

Newslettter

Cum ma abonez la newsletter?

Newsletter-ul este un e-mail/sms pe care companiile il trimit unei liste de abonati, pentru a transmite informatii considerate utile pentru abonati.

Abonarea la newsletter va ofera posibilitatea de a primi prin intermediul e-mail-ului/numarului de telefon informatii/sms-uri despre produse noi, reduceri, evenimente sau concursuri organizate de S.C. Preturi Pentru Tine S.R.L..

Pentru a va abona la newsletter-ul nostru trebuie doar sa va completati adresa de e-mail in campul "INSCRIE-TE LA NEWSLETTERUL NOSTRU SI AFLA NOUTATI SI OFERTE NOI" din pagina principala si sa apasati butonul din dreapta campului de completare, iar ulterior veti primi un mesaj de confirmare a abonarii.

In momentul abonarii la newsletter va dati acordul privind primirea din partea noastra sau a colaboratorilor nostri de informatii comerciale, atat prin intermediul adresei de e-mail cat si a numarului de telefon folosit in momentul inregistrarii unei comenzi.

Cum ma dezabonez de la newsletter?

Daca doriti sa nu mai primiti newsletter-ul PPT, va puteti dezabona folosind optiunea "Dezabonare" din partea de jos a e-mail-urilor primite de la noi.