Despre noi

Despre noi

Din anul 2006 si pana in prezent, continuam sa spunem povestea de succes a ceea ce inseamna "Preturi Pentru Tine", un lant de magazine destinat celor pentru care pretul este un criteriu in alegerea celor mai bune solutii. Aducem imbracaminte si incaltaminte pentru toate varstele la preturi foarte accesibile, precum si produse cosmetice, detergenti si produse pentru casa.

Muncim din greu sa cladim o imagine solida pe pietele din Romania si Republica Moldova, faurita pe cresterea constanta a increderii clientilor si colaboratorilor nostri, ne straduim sa construim relatii trainice si de durata printr-o comunicare continua si eficienta si totodata ne implicam in viata comunitatilor locale, incercam sa fim alaturi si sa oferim o mana de ajutor semenilor nostri defavorizati.

Din toamna lui 2013, Republica Moldova a devenit tinta pentru extinderea retelei PPT in afara granitelor tarii, fiind pregatiti sa facem fata oricaror provocari aparute si sa sustinem ca si pana acum preturile mici.

Misiunea Noastra

Să îi ajutăm pe oamenii cumpătați să se îmbrace bine la prețuri accesibile.


Misiunea Noastra

Să fim discounterul românesc cu cel mai bun raport Calitate - Preț în categoria de îmbrăcăminte și încălțăminte, din România și Republica Moldova. 


VALORILE

Frugalitate - suntem atenți și economi cu banii și resursele pe care le folosim, apreciem cumpătarea și simplitatea.

Responsabilitate - suntem responsabili pentru rezultatele muncii noastre.

Proactivitate - avem inițiativă, nu așteptăm să ni se zică ce să facem, preluăm noi înșine controlul și rezolvăm problemele pe care le întâmpinăm. 

Îmbunatatirea continua - suntem dornici să învățăm din greșeli, să ne dezvoltăm personal și profesional, să ne îmbunătățim continuu.

Integritate - suntem cinstiți, onești, corecți, nu apreciem minciuna, ci preferăm oricând să fim sinceri unul cu celălalt.