WhatsApp_Image_2023-11-27_at_14.00.59

Despre noi

Din anul 2006 și până în prezent, continuăm să spunem povestea de succes a ceea ce înseamnă „Prețuri Pentru Tine”, un lanț de magazine destinat celor pentru care prețul este un criteriu în alegerea celor mai bune soluții. Aducem îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toate vârstele la prețuri foarte accesibile, precum și produse cosmetice, detergenți și produse pentru casa.

Muncim din greu să clădim o imagine solida pe piețele din Romania și Republica Moldova, făurita pe creșterea constantă a încrederii clienților și colaboratorilor noștri, ne străduim să construim relații trainice și de durata printr-o comunicare continua și eficienta și totodată ne implicam în viață comunităților locale, încercam să fim alaturi și să oferim o mana de ajutor semenilor noștri defavorizați.

Din toamna lui 2013, Republica Moldova a devenit țintă pentru extinderea rețelei PPT în afara granițelor țării, fiind pregătiți să facem fața oricăror provocări apărute și să susținem ca și până acum prețurile mici.

Să îi ajutăm pe oamenii cumpătați să se îmbrace bine la prețuri accesibile.

M
VIZIUNEA NOASTRA

Să fim discounterul românesc cu cel mai bun raport Calitate – Preț în categoria de îmbrăcăminte și încălțăminte, din România și Republica Moldova.

Frugalitate – suntem atenți și economi cu banii și resursele pe care le folosim, apreciem cumpătarea și simplitatea.

Responsabilitate – suntem responsabili pentru rezultatele muncii noastre.

Proactivitate – avem inițiativă, nu așteptăm să ni se zică ce să facem, preluăm noi înșine controlul și rezolvăm problemele pe care le întâmpinăm.

Îmbunatatirea continua – suntem dornici să învățăm din greșeli, să ne dezvoltăm personal și profesional, să ne îmbunătățim continuu.

Integritate – suntem cinstiți, onești, corecți, nu apreciem minciuna, ci preferăm oricând să fim sinceri unul cu celălalt.

VA